AISYAH SEBAK, I TAK PERNAH MERASA HIDUP SEBAGAI ISTERI YANG DIMANJAKAN DENGAN HADIAH

Penynyi senior, Aishah Ariffin terh4ru selepas menerima hadiah berupa bar4ngan kem4s daripada an4knya bersmpena dengan ul4ng tahun kel4hirannya yang ke-57, baru-baru ini.

Menurut Aishah, sepanjang kehidupannya bergel4r seorang isteri, dia tidak pernah menerima atau dim4njakan dengan hadiah-hadiah.

Malah, penyanyi lagu, Janji Manismu ini turut memberi gambaran bahawa dirinya jugalah yang bertanggvngjawab untuk meny4ra keluarganya selama ini.

“I tak pernah merasa hidup sebagai seorang isteri yang dimnjakan dengan hadiah-hadiah. Hahaha.

“Seumur hidup I lah isteri yang membeli beras,” tulisnya.

Kisah tersebut dikongsikan sendiri oleh bekas juara program Gegar Vaganza musim ke-4 itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

Bagaimanapun, Aishah tetap menzahirkan rasa syukur kerana dikurni4kan anak-anak yang amat menyayangi dirinya.

“Allah bagi anak-anak yang thoughtful, belated birthday present from Armand. Buat mata mum dia masuk hbuk.

“Tiga tahun lepas my fan club belikan Pandora yang rose gold this time dapat yang silver untuk casual wear pulak. I am blessed,” ujarnya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut menzahirkan rasa gembira selain turut menitipkan ucapan hari lahir buat Aishah.

“Kak Aisyah wanita tab4h dan istimewa.

“Alhamdulillah semoga murah rezeki Kak Aishah pada tahun 2022 ini.

“Very thoughtful son..Good boy. He would make a wonderful husband to some lucky girl someday.

“Anda wanita yang kuat dan hebat. Maka Allah dug4 dengan semampu kita. Moga pelangi tiba. Terus kuat, cantik dan sihat,” antara komen-komen netizen di laman Instagram.

Terdahulu, pada November 2021, portal berita, BH Online melaporkan Aishah sudah tiga bulan tidak tingg4l sebumbung bersama suam inya.

Pada 2017, penyanyi bervokal mantap ini meng4kui sudah berkhwin kali keempat, namun, engg4n mendedahkan butiran lanjut mengenai perkhwinannya itu.

Hasil perkhwinannya sebelum ini, Aishah telah pun dikurni4kan dua orang cahaya mata lelaki iaitu Armand Azhari, 29 dan Azhad Ahlami, 24.

Sumber: Instagram Aishah Ariffin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *