Nampak Wanita Rambut Panjang Baring Dalam B4thtub, Bella Astillah Cerita Pengalaman Seram ‘Diganggu’

Pelakon jelita Bella Astillah berkongsi pengalaman dirinya bersama keluarga pernah diganggu oleh mak.hlus halus ketika sedang melakukan penggambaran di sebuah pusat peranginan.

Ter.hidu bau busu.k yang kuat kat lift

Menerusi video yang dimuat naik oleh Bella Astil.lah di Insta.gram, dia memberitahu bahawa kejadian berkenaan berlaku semasa dia berusia sembilan tahun dan pada ketika itu dia bersama adiknya, Didi Astillah telah sele.sai menjalani penggambaran untuk satu album kanak-kanak.

Menurut Bella, pihak prod.uksi telah menyediakan tempat tidur untuk mereka sekelu.arga di satu kondom.inium berhampiran dengan loka.si penggambaran mereka.

Walaupun agak lama tapi tapi Bella tet.ap ingat sampai sekarang. Ketika itu saya masih kecil lagi. Sampai sana malam, banyak sangat kereta dan tempat parking penuh. Kita orang pun tak tahu nak parkin.g kat mana dan kitaorang parking kat tepi jalan je.

Ujarnya lagi, sewaktu dia di hadapan lift, dia terh.idu bau bus.uk sehingga dia sanggup mencari dari arah mana bau tersebut dan banyak lagi perkara aneh yang terjadi pada keluarganya.

Sebelum masuk ke lift, Bella terbau ada bau some.thing yang sangat-sangat kuat. Bella ni jenis suka mencari dan tengok dari arah mana bau tu so Bella ajak Didi. Bella cuma meng.intai dan nampak tangga gelap lepastu nampak pla.stik sampah hitam. Tapi Bella tak check dan Bella terus lari pergi kat ayah mama.

Lift pun terbuka dan kita nampak ada sepas.ang suami isteri berban.gsa india dan bini dia teng.ah dukung bayi. Suami dia tanya ayah ‘bang nak duduk sini ke?’ dan ayah Bella cakap ‘haah ya’. Dia pun cakap ‘oh hati-hatilah ya bang’.

Terkejut rupanya kondo.minium itu seperti tidak berpe.nghuni

Walau bagaimanapun, ibu Bella pali.ng kerap diganggu sehingga kakin.ya dita.rik kuat sama seperti dalam filem ser.am yang sering kita tonton.

Yang paling takut, mama kata nak pergi tan.das. Mama nampak dalam bath.tub ada seorang wanita teng.ah baring berambut panjang berj.urai tapi muka tak nampak dan sedang duduk dalam air yang berwa.rna merah seperti dar.ah penuh.

Ibu Bella yang meli.hat situasi ser.am itu lalu peng.san tidak sed.arkan diri dan suaminya berg.egas membawanya ke atas katil. Kemudiannya, ibu Bella seperti merac.au dan bertindak mence.kik lehe.rnya sendiri dengan sekuat hati.

Sampailah ayah terpa.ksa tampar mama tiga kali beberapa kali baru mama sedar.

Susulan daripada itu, mereka sekeluarga tidak dapat lelapkan mata pada malam tersebut dan menung.gu waktu subuh untuk bergegas pulang kerana sudah tidak tahan dengan gang.guan berkenaan.

Alang.kah terkejutnya apabila mereka keluar dari kondomi.nium berkenaan dan mendap.ati kereta yang penuh pada waktu malam itu sebena.rnya kosong dan sunyi seolah tiada siapa yang mengi.nap di tempat tersebut.

Difaha.mkan, Bella turut menca.bar Didi Asti.llah, Zahiril Adam serta Vic.ha Saywho unt.uk berkongsi kisah se.ram mere.ka.

‘Sekadar berkongsi sebab Bella tak boleh lupa’

sumber: ohbulan

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Ko.men Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berf.ikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut:.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *