Lelaki Mengaku Pengembara Masa Datang Dari Tahun 5000, Dakwa Bandar LA Akan Tenggel4m, Siap Beri Bukti Bergambar

Seorang lelaki mendakwa bahawa dirinya seorang pengge.mbara masa yang datang dari tahun 5000 dan mengatakan seluruh bandar di Los Angeles (LA) akan ditenggelami air kerana perubahan iklim, malah dia juga meng.aku memiliki bukti bergambar mengenai kejadian itu.

Menurut Daily Star, lelaki itu telah memberitahu perk.ara tersebut kepada kru kamera dari ApexTV. Dia mendakwa bahawa dia merupakan sebahagian daripada eksper.imen penggembaraan masa yang dirahsiakan pada tahun 2004 dan telah dihantar ke 3,000 tahun ke depan.

Dia mendakwa pernah bekerja di sebuah makmal di LA dan dib.erikan tugas untuk pergi ke masa depan dan mengambil gambar.

Dakwanya lagi, ketika tiba di masa depan itu, dia ‘disa.jikan’ dengan pemandangan bandar LA yang ditenggelami oleh perairan yang dasyat.

Kononnya untuk melindungi identiti, wajah lelaki itu ketik.a ‘diwawancara’ telah dikaburkan dan suaranya juga disunting.

“Saya akan menceritakan kisah yang mengejutkan anda, saya ti.ba di suatu lokasi yang semuanya diperbuat daripada kayu, selepas itu baru saya sedar bahawa ia merupakan bandar LA tetapi telah ditenggelami air,” katanya.

Dia juga mendakwa telah bercakap dengan orang ya.ng tinggal di sana dan mereka memberitahu bahawa banjir besar telah berlaku akibat dari pemanasan global.

sumber: daily star / siakap Keli

Jom Like Page Kami Jug.a Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *