Girlfriend Tak Pernah Tahu Kekurangan, Lelaki Cuak Gigi Palsunya Ghaib Terb4ng

Dalam percintaan, pastinya golo.ngan wanita mudah merasa insecure dengan kekurangan pada diri mereka jika hendak dibandingkan dengan pasangan. Malah ia sering dianggap sebagai ketidak.sempurnaan yang seboleh-bolehnya cuba disorokkan kerana rasa kurang keyakinan diri. Namun jangan terkejut kerana sebenarnya, orang lelaki juga menyimpan perasaan yang sama. Risau kalau mengaku awal, mungkin cinta akan ditolak.

Rahsia kekurangan diri akhirnya terbongkar

Biasanya, selepas kahwin adalah tempoh kita nampak kelebihan dan kekurangan sebenar pasangan kita. Tapi macam mana jika segala kebenaran terbongkar aaat anda sedang meluangkan masa bersama-sama sambil menaiki permainan ekstrem di theme park? Cukup ‘mengaibkan’, namun itulah kejadian yang berlaku kepada seorang jejaka ini.

Girlfriend Tak Pernah Tahu Kekurangan, Lelaki Cuak Gigi Palsu.nya Ghaib Terbang

Awak takde gigi? Apa? Mana dia pergi?

Sedang menaiki permainan Jumping Slingshot, lelaki berke.naan tiba-tiba pan.ik kerana gigi pals.unya terbang melayang di udara. Gadis di sebelahnya yang langs.ung tak mengetahui apa-apa terus tergelak besar apabila teman lelakinya mengaku kekurangan diri sendiri. Namun dia tidak marah malahan sempat bertanya kenapa gigi berk.enaan tidak dica.but dahulu sebelum mesin ekstrem ini bergerak.

Sempat tampal gigi baru sebelum majlis kahwin adik

Rupa-rupanya, mereka berdua juga berada dalam team cheerl.eading yang sama di mana lelaki berkenaan adalah jurulatih kepada gadis tersebut. Difahamkan juga, kejadian itu berlaku 5 hari sebelum majlis perkahwinan abangnya sendiri. Mujur sahaja rawatan menampal gigi palsu baru sempat dibuat sekali gus mengemba.likan senyuman manisnya.
.
sumber: kisah dunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *