Kongsii Selepas Buat Wajah Dan Sempat Minta Tips Untuk Hilangkan Bengkak

Terkini di telefon-telefon pintar, seseorang itu boleh mengubah wajah atau apa sahaja. Terbaru, menerusi entri terbaru, pelakon Catriona Ross meminta pandangan dari warganet.

Sebelum ini,bintang Cindai ini turut meminta tips bagaimana untuk mengurangkan kesan bengk4k yang dialami.

Dengan caption yg dimuat naik kan “Korang rasa macam mana sekarang lepas I buat muka? Okay tak? Sebab I rasa muka I macam bengk4k sangat sekarang. You all ada tips macam mana untuk kurangkan bengk4k muka,” katanya menerusi video yang dikongsi.

“Member-member cakap kalau buat kat Korea bagus. Ingatkan i boleh jadi rupa Jolie . Sekali, ni jek rupa i,” tulisnya menerusi ruangan kapsyen.

Warganet amat teruja dengan gurauan pelakon Pujaan Hati Kanda ini dan meninggalkan reaksi di ruangan komen.

fasihah_mazlan Sis app apa ni.. Nak feeling2 jab hahaha

sha_alqaired Jgn la wat netizen berdosa sis sb ramai yg pembaris ngeee

rahinidarimin Pembaris ramai sgt..

”Apa pun yang pastinya, ‘perubahan wajah’ yang dilakukan pelakon ini hanyalah menerusi satu aplikasi di telefon pintar.”

Namun tak kurang juga dengan pengikut-pengikut yang digelar pembaris. Hahhaha mereka kata Catriana Ross tak patut membazir untuk membuat wajah kerana kurniaan Tuhan dan macam lagi..

bemmmmmmmmmmmmmm lebih suka yg sebelum ne…semulajadi..why ubah..adohaii

cogito__ergo Hr tu nak kurus Allah izinkan..pas tu cucuk nak bg jerawat hilang kononnya..pas tu pi alter2 muka plak…mmmm mcm ni ka nak auruh jd idola..memang x la..

mamadil_rembau_seremban X dosa ke ek buat?? 🤔

_nurhzreen.mf Ya Allah kak. Kenapa macam tu. Ni kira tak bersyukur pemberian Allah. #metryingtojadipembaris

LIhat Rakaman Vdeo

wow power.. korang rs ori ke aps?

Posted by Syahinaz Rahman on Sunday, September 8, 2019

”Dah…Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.”

Sumber:monyethijau

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *