Nora Danish Dipertikai Keluar Mak4n Bawa Anak, Sekali Boss Ned Masuk Kena Sound

Meskipun seluruh Malaysia masih lagi di bawah Pelan Pemu.lihan Negara (PPN), namun beberapa kelonggaran telah mula diberikan satu persatu setelah mengambil kira kadar vaksi.nasi. Kemudahan-kemudahan ini pula diberikan kepada individu yang sudah lengkap 2 dos va.ksin.

Makan malam di luar sebelum anak-anak start persekol.ahan semula

Sebagai seorang yang telah menjalankan tanggungjawab menerima vak.sin, Nora Danish dan juga suaminya Boss Ned turut sama menikmati kelonggaran yang telah diberikan. Menerusi Instagram, pela.kon tersebut dilihat telah membawa anak-anaknya bersama untuk makan di luar setelah sekian lama.

Sana dah boleh dine in bawa anak keluar ramai-ramai macam ni ke?

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa komen neti.zen di post berkenaan yang mempertikaikan tindakan Nora sekeluarga. Malah ada juga yang melemparkan kata-kata tohmahan kono.nnya artis sahaja boleh sewenang-wenang.nya keluar membawa anak untuk keluar ke tempat awam.

Allah bagi otak untuk fikir…Bila KKM & MKN bagi announcement rajinlah membaca

Geram dengan komen-komen yang tidak berasas tersebut, Boss Ned tampil membalas dengan teguran keras. Jelasnya, individu tersebut sepatutnya lebih peka dengan sebarang pengum.uman terbaru daripada pihak KKM serta MKN mengenai kelonggaran SOP. Ibu bapa yang sudah lengkap 2 dos vaks.in dibenarkan memb.awa anak-anak di bawah 17 tahun keluar bersama.

sumber: kisahdunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *