PUTERI BALQIS DAH BESAR, KINI KEMBALI AKTIF BERLAKON

Tind4kan aktr3s Noorkhiriah memuat naik satu video bersama pelakon cilik berbak4t besar iaitu Puteri Balqis di laman Instagram baru-baru berjaya meraih perhatian orang ramai.

Menurut Noorkhiriah atau nama penuhnya Noorkhiriah Ahmad Shapie, dia mengakui teruja apabila dapat bertemu dengan pelakon berusia 14 tahun itu setelah sedekad tidak bergandingan dalam lak0nan.

Gembiranya akak bila dapat tau dia jadi anrk dalam drama ni, dah sama tinggi atau akak yang terbntut,” seloroh pelakon berusia 42 tahun itu pada ruangan kapsyen.
Rakaman berdurasi 21 saat itu memaparkan dia memeIuk erat Balqis atau mesra dipanggil Aqish sambil meluahkan rasa rindu di sebuah set penggambaran.

Difahamkan, mereka berdua membawa watak sebagai ibu dan anak menerusi telefilem berjudul Itulah Ta kdirnya terbitan Laksana Talian Sdn Bhd yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Noorkhiriah turut tumpang gembira dengan momen ‘sweet’ tersebut selain terkejut melihat perubahan fizikal Aqish yang kini semakin mat4ng.

Terdahulu, Balqis mengund4ng kebimbrngan ramai apabila mengaIami munt4h dar4h namun doktor yang meraw4tnya menafikan pelakon itu menghid4p knser sebaliknya mengalami ‘masaIah berl4inan’.

Sumber: Instagram Noorkhiriah & Puteri Balqis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *