Jiran-Jiran Jangan Takvt – Video Wanita P0sitif C0vid Jalan Keluar Rumah Nak Sedut Udara Segar

Kes harian di Malaysia masih mencatat angka yang membimbangkan apabila melebihi angka 20,000. Apa yang menyedihkan masih ada lagi individu yang tidak bertan.ggungjawab selepas disahkan po.sitif Covid-19.

Sumpah laa?? +ve co.vid pun still keluar macam ni? Selfi.sh nya Ya Allah😭😭 Positive tu duduk la rumah. Aku penat tau Ya Allah🥲

Positif tapi keluar rumah

Di laman Twitter, ada seorang pengguna yang mengg.unakan nama @pvncessfatin meluahkan rasa kes.al dan marah dengan tindakan seorang pes.akit Cov.id-19 yang dipercayai keluar dari rumah ketika dalam tempoh kua.rantin.

Menerusi rakaman vid.eo, wanita tersebut kelihatan sedang berjalan-jalan sambil men.ghirup udara segar di sekitar tempat tinggalnya.

Katanya, pes.akit pos.itif perlu mendapatkan oksigen di luar rumah sekurang-kurangnya dalam tempoh 15 minit dan berharap jiran tetangga tidak akan berasa takut.

Penatnya dengan orang macam ni

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata neti.zen meluahkan rasa ger.am dengan sikap pentingkan diri yang boleh membaha.yakan nya.wa orang lain.

Bagaimanapun, selepas menerima kecaman hebat, individu terbabit dengan pantasnya memadam akaun TikTok miliknya, @linieeyy.

Dalam pada itu, menerusi ciapan terbaru, ada seorang individu men.dakwa lap.oran polis sud.ah dibuat dan sia.satan sedang dijalankan.

 

sumber: ohbulan

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Ko.men Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berf.ikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut:.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *